Αρχική Ενημέρωση Ειδήσεις 2010 Συναυλία Αγάπης
Συναυλία Αγάπης PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 15 Νοέμβριος 2010 18:44

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου (και ώρα 7:00 το απόγευμα) ο Σύλλογος ΑμεΑ Ναυπακτίας & Δωρίδας «ΑΛΚΥΟΝΗ» διοργανώνει συναυλία – με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών – στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Μητρόπουλου), με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη των ανθρώπων με αναπηρίες.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου πλαισιωμένη από τους Σωτήρη Δογάνη και Σοφία Μιχαηλίδου υπό την διεύθυνση του Todor Kabakchiev. Επίσης θα συμμετάσχουν φιλικά οι γνωστοί καλλιτέχνες Νότης Μαυρουδής, Παναγιώτης Μάργαρης, Αναστασία Μουτσάτσου, Γιάννης Σπανός, Ελένη Δήμου και η Μαίρη Λίντα. (Η συμμετοχή όλων στην εκδήλωση είναι αφιλοκερδής, ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Κώστας Κωτούλας)

Ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» δημιουργήθηκε από γονείς παιδιών με σοβαρές αναπηρίες και δραστηριοποιείται τα τελευταία 8 χρόνια στη Ναύπακτο με αξιοπρόσεκτη δράση στον τομέα της ανακούφισης της ζωής των οικογενειών που έχουν ανάπηρο παιδί. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την λειτουργία των Δομών που διαθέτει ο Σύλλογός μας στη Ναύπακτο (Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης ενηλίκων ανθρώπων με σοβαρές αναπηρίες και Ξενώνας Φιλοξενίας αυτών) ή βιωσιμότητα των οποίων απειλείται τη δύσκολη  αυτή εποχή.

Όσοι διαμένουν στην Αθήνα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια απευθείας από το Μέγαρο Μουσικής από τις 12 Νοεμβρίου 2010 ή κατόπιν συνεννόησης με την Ο.ΣΥ.Ν (Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας) με την στήριξη και της οποίας πραγματοποιείται η εκδήλωση.

Όσοι διαμένουν στους δήμους Ναυπακτίας & Δωριέων μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια σε συνεννόηση με τα γραφεία του Συλλόγου «ΑΛΚΥΟΝΗ» στα τηλ. επικοινωνίας 26340-27313 & 26340-27137 ή τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου στο τηλ.:26340-27280 (ώρες καταστημάτων) δηλώνοντας την επιθυμία τους μετά την 8η Νοεμβρίου.

Θα διατεθούν εισιτήρια των 20 και των 30 ευρώ καθώς και φοιτητικό των 15 ευρώ.

(Για την μετάβαση και επιστροφή στην Αθήνα διατίθεται πούλμαν προσφορά του Γραφείου Λουκά Αδραχτά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Επειδή τα εισιτήρια είναι αριθμημένα η προμήθειά τους να γίνει από όσους έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

alt

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΧΡΩΜΑ Α.Ε.

ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε

Γρηγόρης Βαρελάς

ΔΟΥΡΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ & ΣΙΑ Ο.Ε

Σάντρα Νούλα

Χορηγός του εντύπου:

ΟΙΚ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΖΕΛΙΟΥ

Χορηγός Επικοινωνίας:

LEPANTO TV-RADIO

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ»

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Νοέμβριος 2010 18:49