Αρχική Ενημέρωση Ειδήσεις 2010 Η έδρα στο Λιδωρίκι
Η έδρα στο Λιδωρίκι PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 20 Μάιος 2010 21:50
Σε κατάσταση... σοκ, βρίσκονται στο Ευπάλιο, καθώς, όπως έγινε γνωστό αργά σήμερα το απόγευμα, ο κ. Ραγκούσης έκανε δεκτό το αίτημα του Λιδωρικίου για αλλαγή έδρας στο νέο Δήμο Δωρίδας και το Ευπάλιο μένει με την... ιστορική έδρα!

Αν και τόσο στο προσχέδιο νόμου, όσο και στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή το Ευπάλιο είχε την έδρα του Δήμου Δωρίδας και το Λιδωρίκι την ιστορική έδρα, τελικά, στο παραπέντε, τα πράγματα ήρθαν... τούμπα!

Ο υπουργός Γιάννης Ραγκούσης έκανε τελευταία στιγμή δεκτό το αίτημα του Δήμου Λιδωρικίου (όπου να σημειώσουμε ότι είχαν γίνει σειρά κινητοποιήσεων, ενώ είχε παραιτηθεί και το δημοτικό συμβούλιο) και η έδρα μεταφέρεται από το Ευπάλιο (παραμένει ιστορική έδρα) στο Λιδωρίκι.

Αναβρασμός, μετά το σοκ, στο Ευπάλιο, ενώ αυτή τη στιγμή όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευπαλίου βρίσκονται στο δημαρχείο, προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για το πως θα αντιδράσουν...

Να σημειώσουμε, ότι απ' τις μέχρι στιγμης πληροφορίες, η περίπτωση του Δήμου Δωρίδας είναι μια εκ των δύο στην Ελλάδα που έγινε κάτι τέτοιο. Ή άλλη είναι στο δήμο Βοίου (η Σίατιστα) στο νομό Κοζάνης.

πηγή nafpaktia.com